Eerste dagen in Indonesie en nu al familie!

Door: Yf

Blijf op de hoogte en volg Yvette

13 December 2008 | Indonesië, Bandung

hallo luitjes!
Ik wil eigenlijk een ellelang verhaal gaan typen, maar mijn surrogaatmoeder zit naast me te wachten en toe te kijken hoe ik typ.. :)

Om te beginnen was mn reis verschrikkelijk lang! Mn vriendinnetje Yvette heeft mij dinsdagavond naar R'dam CS gebracht waar ik de trein nam naar Brussel, daar ben ik op zoek gegaan naar mn hostel waar ik amper een paar uurtjes heb geslapen, omdat ik bang was mn vlucht de volgende dag te missen. Dat is niet gebeurt en zit ik nu in Indonesie. Ik denk alleen wel dat ik met brussel ebij 48 uur gereist heb met nauwelijks slaap :S

Toen ik donderdagmiddag in Jakarta aankwam viel ik in de bus naar het centrum bijna in slaap, maar heb de eerste beste hostel gepakt en daar de avond doorgebracht. De volgende dag heb ik de trein naar Bandung gepakt. Op het station raakte in ik een gesprek met een oude Indonees en wees mij de juiste trein. Hij gaf mij zijn treinkaartje (hij had een 1e klas en ik 2e) en zo hebben we een tijdje zitten kletsen. Op dat moment begon de dame naast mij ook tegen mij te kletsen, want ze zijn allemaal even vriendelijk, maar vragen ook een hoop. Anyway om het kort te houden: ik ben dus uitgenodigd om mee te gaan naar het huis van de familie en zo ben ik gisteravond gearriveerd in een joekel van een huis met de bedienden. Vandaag ben ik de hele dag op sleeptouw genomen door de familie en heb ik een vulkaan met krater gezien en hebben we heerlijk gechilled i de hotwatersprings.
Toen we thuis kwamen hadden de bedienden het eten op tafel klaargezet. De moeder en dochter zijn ook nog met mee geweest naar het station om een treinkaartje te halen, want deze schijnt altijd vol te zitten in het weekend en hun gaat Indonesisch toch beter af dan mij.

Morgenochtend om 7.00 uur neem ik de trein naar Yogyakarta en dit schijnt wel 1 van de mooiste en culturele steden van Java te zijn.
Ik probeer morgen meer te mailen, want mn surrogaatmam wordt ongeduldig...;)
Ciao en veel kussen

P.s. wat ik absoluut nog kwijt wil: is dat tot nu toe de mensen zo gastvrij en vriendelijk zijn! Morgen meer ;)

• 13 December 2008 - 16:46

Daisy:

Ow meid, wat ontzettend leuk om nu je verhaal al te lezen!

Wacht rustig af tot de volgende, maar het klinkt al super en idd heel gastvrij!

liefs Daisy

• 15 December 2008 - 13:37

Fitz:

selamat pagi/sore/siang Yvvvv
    Ik krijg heimwee....
    Heel 't weekend met .... bezig geweest, dus lees nu alle je verhalen....
    Adoehhh sooo lutju!

The dragonhunt...

01 Januari 2009

Oud&Nieuw @ the Gilli's

28 December 2008

Adios Bali en Welcome to Lombok!

19 December 2008

Veel reizen en niet altijd kunnen douchen..

16 December 2008

Opvallende dingen...

14 December 2008

Treinreis naar Jogyakarta

13 December 2008

Eerste dagen in Indonesie en nu al familie!

01 December 2008

Het is weer tijd!

26 Maart 2008

Weer thuis...:(

11 Maart 2008

Meet the Carribean!

04 Maart 2008

In love with Montezuma...

28 Februari 2008

Van la Fortuna naar Nicaragua

20 Februari 2008

Me Jane..

17 Februari 2008

Bienvenidos a Costa Rica en zo...

09 Februari 2008

Voorpret
Yvette

Tsja, nieuwsgierig ben ik van aard. Bij sommige van jullie bekend. Ik ben Journalistiek gaan studeren om geoorloofd NIEUWSgierig te kunnen zijn. Ik ben graag van alles op de hoogte en als ik het niet geloof of te overtuigen ben, dan wil ik het met mn eigen ogen zien voordat het tegendeel bewezen is. (Kun je ook eigenwijs noemen)Zo ook mijn passie voor reizen. Die passie begon al vroeg toen ik op mn 3e de tuin uit rende en een paar uur onvindbaar was. Uiteindelijk zat ik bij een buurvrouw in de tuin, een paar straten verderop. Na dit voorval kreeg ik rode klompjes van mijn ouders, zodat goed te horen was wanneer ik de benen nam. Inmiddels ben ik 28 jaar oud en zouden mijn ouders mij wat graag die klompjes weer aan laten trekken. Helaas fooks, dat gaat niet meer. Ik trek nu mijn Tefa's aan (dat zijn reissandalen voor de leken onder ons) en vertrek met mijn rugzakkie naar Indonesië. Op zoek naar zon, natuur en de vriendelijke bevolking van Indonesië! Sampai jumpa! Yf

Actief sinds 23 Juli 2012