Weer thuis...:(

Blijf op de hoogte en volg Yvette

26 Maart 2008 | Nederland, Amsterdam

Ja mensen, ben weer anderhalve week thuis en dat beetje bruin op mn gezicht verdwijnt net zo snel als de sneeuw hier. Zelfs de zonnebank van Verano wil niet helpen, helaas. Ik heb een supertijd gehad en had graag nog wel een paar maandjes in Midden Amerika willen blijven. Maar aan alles komt een eind...Voor iedereen die twijfelt om te gaan reizen zeg ik: doe het nu voordat je tussen 4 plankjes ligt. Klinkt cru en zo bedoel ik het ook. ;)Je kan wel wachten tot: je een nieuwe baan hebt, omdat je een nieuw huis wilt, auto of weet ik veel wat. Allemaal harstikke belangrijk natuurlijk, maar herinneringen neem je mee tot aan je dood en die nieuwe auto op je 25e ben je echt wel vergeten hoor als je dement in het bejaardentehuis zit. Enne reizen hoeft niet duur te zijn, want als je 2 weken in het hoogseizoen op Mallorca zit, dan kan je ook een maand naar Verwegistan.
Hasta la vista, ik hoop jullie snel allemaal weer te zien!

Dikke kus Yf

• 01 April 2008 - 02:52

Daisy:

Hey meissie,

Ik weet precies wat je bedoeld... Het reizen is echt zo gaaf en wij zijn gelukkigen die het mogen en hebben kunnen doen!

helaas zit het er voor mij ook bijna op :-( Maar wij kunnen nog leuke herinneringen ophalen uit Panama onder het genot van de tortilla chips en guacemole!! :-)

Tot gauw,

The dragonhunt...

01 Januari 2009

Oud&Nieuw @ the Gilli's

28 December 2008

Adios Bali en Welcome to Lombok!

19 December 2008

Veel reizen en niet altijd kunnen douchen..

16 December 2008

Opvallende dingen...

14 December 2008

Treinreis naar Jogyakarta

13 December 2008

Eerste dagen in Indonesie en nu al familie!

01 December 2008

Het is weer tijd!

26 Maart 2008

Weer thuis...:(

11 Maart 2008

Meet the Carribean!

04 Maart 2008

In love with Montezuma...

28 Februari 2008

Van la Fortuna naar Nicaragua

20 Februari 2008

Me Jane..

17 Februari 2008

Bienvenidos a Costa Rica en zo...

09 Februari 2008

Voorpret
Yvette

Tsja, nieuwsgierig ben ik van aard. Bij sommige van jullie bekend. Ik ben Journalistiek gaan studeren om geoorloofd NIEUWSgierig te kunnen zijn. Ik ben graag van alles op de hoogte en als ik het niet geloof of te overtuigen ben, dan wil ik het met mn eigen ogen zien voordat het tegendeel bewezen is. (Kun je ook eigenwijs noemen)Zo ook mijn passie voor reizen. Die passie begon al vroeg toen ik op mn 3e de tuin uit rende en een paar uur onvindbaar was. Uiteindelijk zat ik bij een buurvrouw in de tuin, een paar straten verderop. Na dit voorval kreeg ik rode klompjes van mijn ouders, zodat goed te horen was wanneer ik de benen nam. Inmiddels ben ik 28 jaar oud en zouden mijn ouders mij wat graag die klompjes weer aan laten trekken. Helaas fooks, dat gaat niet meer. Ik trek nu mijn Tefa's aan (dat zijn reissandalen voor de leken onder ons) en vertrek met mijn rugzakkie naar Indonesië. Op zoek naar zon, natuur en de vriendelijke bevolking van Indonesië! Sampai jumpa! Yf

Actief sinds 23 Juli 2012