Meet the Carribean!

Blijf op de hoogte en volg Yvette

11 Maart 2008 | Ecuador, Quito

Hallo lui!

Inmiddels weer even geleden, maar still alive. Van de Pacific Coast naar de Caribische kust gereist in Costa Rica. Hele mooie stranden en ik heb mijn dagen dan ook doorgebracht in een hangmat of op het strand met een kokosnoot in mn rechterhand. Ook heb ik de golven getrotseerd met een surfplank. De les van mn instructeur met lang golvend haar en een Jamaicaans accent ( en 1.50m) was erg handig. Jammer genoeg heeft het niet voldoende geholpen, want de volgende dag met mn roommate weer een boord gehuurd en volgens mij waren de golven nu echt veel hoger en de riptides heel sterk.Maar we zagen er erg stoer uit in ons surfingoutfit met boord onder onze armen.
Een dag later kwamen er meer mensen naar mn hostel Rocking JS. Deze heb ik leren kennen in het vliegtuig, Montezuma en Granada. Het hostel was wel een van de leukste plekken. Alles was gemozaiekt en er waren hangmatten, tenten. Erg Leuk.
Ik ben ook nog iemand uit Oud Beijerland tegengekomen. We kennen elkaar van de sportschool! Wat is de wereld toch klein.
Gisteren een jeep gehuurd, gaan snorkelen en rondgereden. Ik ben tijdens het snorkelen een rog tegengekomen, een piratefish en nog meer hele grote vissen en uiteraard veel koraal!!!

Vandaag ben ik in Panama aangekomen, Bocas del Toro. Morgen gaan we weer waren, snorkelen, wandelen en rode, groene en gele kikkers zien.

Wellicht dat ik nog een keer mail voordat ik naar huis ga, want zaterdag moet ik sniksnik weer naar huis.

Ik heb net nog geprobeerd foto´s te plaatsen, maar het gaat niet lukken.
Dus je komt maar kijken als je zin hebt...Hasta luego en tot snel weer in het koude kikkerland. Ik heb nl geen idee wat voor weer het is bij jullie.

liefs en xxx

• 11 Maart 2008 - 07:19

Mireille:

Joehoe,

Nou,hier ook hangmattenweer hoor!En tuurlijk ook surfen...maar dan op golven regen die hier zo onderhand door de straten trekt,dus bereid je maar voor,want voorlopig blijft het zo.
    Nou meis,geniet nog even van het lekkere leven en de zon,zorg ervoor dat je batterijtje goed opgeladen is(hier komt de zon pas vanaf juni weer he,als we geluk hebben)en als je terug bent spreken we gelijk even af,want ik ben errug nieuwsgierig naar de foto's.....

Geniet ervan!
    Dikke knuffel xx

• 11 Maart 2008 - 12:50

Lia:

ha Yvette,
    wat hebben we genoten van je verhalen. ben nu wel erg nieuwsgierig hoe de foto's eruit zien.
    hier is het weer zeer stormachtig, met een piek op de woensdag kracht 9, en natuurlijk regen, regen...

heb net je mams aan de foon gehad en ze vraagt hoe laat je denk te arriveren op Schiphol en welk vluchtnummer.
    Zonodig moet je dat maar even sms-en.

nou geniet ze de laatste paar dagen en tot snel!!

kussen van ons.

• 11 Maart 2008 - 18:00

Marco:

Dus we kunnen nu bij jou een lesje surfen krijgen...
    Groetjes mar en lizzzz

• 11 Maart 2008 - 21:14

Amber:

He meid, geniet nog maar effe van het zonnetje, want hier is die niet te vinden 9 graden dus trek maar een dikke trui aan! Heb je ook onder water foto's gemaakt met een een onderwater camera dat zou wel heel gaaf zijn. Nou ben benieuwd naar je foto's en naar jou natuurlijk en kom gauw langs.
    Veel plezier nog en alvast een goede reis terug! Doe voorzichtig he!?

Dikke kus

• 15 Maart 2008 - 19:41

Sjoerd:

Veel gegrinnikt om je mooie verhalen. Jij met je 'boord'... hahaha! ben heel benieuwd naar de foto's. Zal proberen je heeeel langzaaaam te laten wennen aan kantoor (sorrysorrysorry voor dat woord tussen deze mooie verhalen). Afijn, je hebt mazzel, het voelt momenteel een beetje zwoel aan buiten.
    Jammer dat het van de week weer terug gaat naar 7 graden.

cu

The dragonhunt...

01 Januari 2009

Oud&Nieuw @ the Gilli's

28 December 2008

Adios Bali en Welcome to Lombok!

19 December 2008

Veel reizen en niet altijd kunnen douchen..

16 December 2008

Opvallende dingen...

14 December 2008

Treinreis naar Jogyakarta

13 December 2008

Eerste dagen in Indonesie en nu al familie!

01 December 2008

Het is weer tijd!

26 Maart 2008

Weer thuis...:(

11 Maart 2008

Meet the Carribean!

04 Maart 2008

In love with Montezuma...

28 Februari 2008

Van la Fortuna naar Nicaragua

20 Februari 2008

Me Jane..

17 Februari 2008

Bienvenidos a Costa Rica en zo...

09 Februari 2008

Voorpret
Yvette

Tsja, nieuwsgierig ben ik van aard. Bij sommige van jullie bekend. Ik ben Journalistiek gaan studeren om geoorloofd NIEUWSgierig te kunnen zijn. Ik ben graag van alles op de hoogte en als ik het niet geloof of te overtuigen ben, dan wil ik het met mn eigen ogen zien voordat het tegendeel bewezen is. (Kun je ook eigenwijs noemen)Zo ook mijn passie voor reizen. Die passie begon al vroeg toen ik op mn 3e de tuin uit rende en een paar uur onvindbaar was. Uiteindelijk zat ik bij een buurvrouw in de tuin, een paar straten verderop. Na dit voorval kreeg ik rode klompjes van mijn ouders, zodat goed te horen was wanneer ik de benen nam. Inmiddels ben ik 28 jaar oud en zouden mijn ouders mij wat graag die klompjes weer aan laten trekken. Helaas fooks, dat gaat niet meer. Ik trek nu mijn Tefa's aan (dat zijn reissandalen voor de leken onder ons) en vertrek met mijn rugzakkie naar Indonesië. Op zoek naar zon, natuur en de vriendelijke bevolking van Indonesië! Sampai jumpa! Yf

Actief sinds 23 Juli 2012